چهارمین جشنواره ملی برند محبوب با معرفی برند های محبوب سال ١٣٩٦ برگزار شد
مراسم جشن باشکوه برند محبوب که با حضور مدیران برندهای محبوب و جمعی از هواداران مردمی آنها در سی ام فروردین در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار گردید با معرفی برندهای محبوب سال 1396 به کار خود پایان داد.
به گزارش دبیرخانه جشنواره برند محبوب، در این مراسم هادی اسدی رییس کمیته اجرایی جشنواره ملی برند محبوب ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دروره های گذشته تصریح کرد در چهارمین دوره نظرسنجی مردمی برند محبوب که از 25 آذر الی 25 بهمن سال 1395 برگزار گردید بیش از 2000 برند در ١٤٧ گروه کالا و خدمات نظرسنجی حضور داشتند و در نهایت این نظرسنجی گسترده مردمی با ثبت ١٢٧٥٤٩٦ رای تایید شده از طرف مصرف کنندگان به ثبت رسید که این آرا، مبنای انتخاب و معرفی برندهای محبوب مصرف کنندگان در سال 1396بوده است.
در ادامه آقای دکتر محمود محمدیان رییس کمیته علمی جشنواره نیز با بیان این نکته که حساسیت و اهمیت برندینگ در کشور در سطح گفتمان ایجاد شده استادامه داد، خوشبختانه اهمیت برندینگ عاطفی و در راس آن محبوبیت برند در کشور در حال افزایش است. ایشان تاکید کردند در میان شاخصه ها و معیارهای متعدد برای اولویت بندی برندها، شاخصه محبوبیت برند از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است،چرا که در آن برندها مشروعیت حقیقی خود را از مردم می گیرند.
آقای دکتر محمد ناطق، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره نیز به تبیین نقش و جایگاه ویژه مصرف کنندگان به عنوان هواداران مردمی برندها پرداخته و ضمن تاکید بر اهمیت توجه ویژه به آنها در برنامه های اطلاع رسانی برندها، به ارائه پیشنهاداتی برای توسعه ارتباط برندها با هوادارن شان در قالب باشگاه هواداری برندها پرداختند. ایشان همچنین برنامه های دبیرخانه جشنواره را در جهت اشاعه بیشتر جایگاه برندهای محبوب در جامعه و ایجاد زمینه توجه بیشتر مصرف کنندگان به این شاخص به عنوان یک معیار تصمیم گیری خرید مهم ارائه نمودند.
مشاور عالی وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این جشنواره در تشریح اهمیت برند در بازارهای جهانی، به بخش محصولات پتروشیمی اشاره کرد و گفت: همه محصولات پتروشیمی کشور تا سالها با برند بازرگانی پتروشیمی در بازارهای بین المللی عرضه میشد و جایگاهی ویژه برای خود باز کرده بود، اما با خصوصی شدن این شرکت و حضور شرکتهای پتروشیمی دیگر در بازارهای بین المللی، آن برند از بین رفت.
موءید صدرحسینی افزود: با خصوصی شدن شرکت بازرگانی پتروشیمی، شرایطی پیش آمد که مجموعههای پتروشیمی به طور جداگانه محصولات خود را در بازارهای بین المللی عرضه کردند و حتی برای رقابت با یکدیگر، قیمتهای خود را شکستند.
عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، نیز از شرایط کنونی و قوانین و مقررات مربوط به بخش تولید انتقاد کرد.
وی که اکنون در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی نیز عضویت دارد، سخنان خود را با طرح این سوال آغاز کرد که «آیا در کشور ما شرایط برای تولیدکنندگان داخلی و خارجی یکسان است»؟
وی گفت: اکنون تولیدکننده ایرانی تسهیلاتی با نرخ سود ۲۵ درصد دریافت میکند؛ در حالی که تولیدکنندگان کشورهای همسایه، از تسهیلاتی با نرخهای سود یک تا سه درصد برخوردارند.
مصری ادامه داد: رتبه ایران در فضای کسب و کار نامناسب است؛ روند دریافت مجوزها و آغاز به کار برای واحدهای تولیدی داخلی نیز سهل و آسان نیست.
وی مدعی شد امضاهای طلایی در کشور زیاد شده است و گرفتن هر کدام از این امضاها رویهای خاص دارد که در برخی موارد به سمت دریافت وجه کشیده شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: شمار زیاد کارکنان دولت، موجب طولانی شدن مراحل اداری میشود؛ اکنون دولت آمریکا ۸۰۰ هزار، دولت ژاپن ۳۵۰ هزار، دانمارک هشت هزار و دولت ایران سه میلیون نفر کارمند دارد.
مصری موضوع قاچاق کالا و ارز را از دیگر مشکلات تولیدکنندگان داخلی عنوان کرد و گفت: بر اساس آمارها سالیانه ۲۵ میلیارد دلار کالای قاچاق به کشور وارد میشود.
در پایان، جناب آقای پیمان واله، مدیر ارتباطات جشنواره، گزارش ویژه ای از فرایند و نتایج چهارمین دوره نظرسنجی برندهای محبوب ارائه نمودند. ایشان در این گزارش، به نحوه انجام نظرسنجی، ویژگی های جمعیت شناختی شرکت کنندگان در نظرسنجی و نهایتا نمونه هایی از تحلیل های آماری از میزان آرای مردم در گروه های کالایی و خدماتی، اشاراتی فرمودند.
در نهایت مراسم این جشنواره با اهدای تندیس برند محبوب به برندهای محبوب مردم و نیز تقدیر از جمعی از هواداران مردمی برندهای برگزیده به کار خود پایان داد.
|